Sărbătorim vara cu Ambient Garden!

Luna iulie a venit cu prima veste bună, redeschiderea piscinelor!
Piscina exterioară și piscina interioară sunt de luna aceasta deschise din nou tuturor oaspeților noștri – pentru momente de relaxare la finalul zilei sau 30 de minute de mișcare dimineața, pentru o scurtă evadare de sub soarele de vara sau distracția copilului tău.
Alături de ele, centrul de wellness cu saună și masaje este și el redeschis, respectând toate normele în vigoare și cu toată grija pentru oaspeții care îi trec pragul.
Vestea verii, însă, este deschiderea noii atracții, Ambient Garden! O grădină în aer liber de 1200 de metri pătrați transformată în locul ideal pentru evenimente al anului 2021. Cu o capacitate de 50 de persoane la masă, și un areal cu tot ceea ce ți-ai putea dori astfel încât toți invitații tăi să se distreze, Ambient Garden devine o referință în aniversări, ceremonii sau evenimente.
Avem bar separat cu foișor pentru cei care vor să stea la povești la umbră. Barmanii noștri stau la dispoziție pe toată durata evenimentului și au idei creative pentru toate gusturile.
Avem tiroliană și teren de sport pentru cei mai activi dintre pici, care vor să profite de aer liber să facă un pic de mișcare. Mișcarea înainte de masa este întotdeauna recomandată!
Avem zonă de grill pentru meniul ce va fi servit de către bucătarii noștrii iscusiți. Grătarul tinde să devină întotdeauna un punct central de atracție în timpul oricărei petreceri în aer liber acompaniat de muzică bună și un păhărel de pălincă.
Avem loc de joacă pentru cei mici unde se pot distra în deplină siguranță. Construit numai cu elemente omologate și organizat astfel încât să fie în întregime sub privirile părinților
Iar odată ce se lasă seara, facem foc în sanctuarul roman, fie ca să ne strângem în jurul lui, fie pentru un ceaun traditional cum n-ai mai mâncat de mult.
Ambient Garden este locul ideal pentru evenimente private. Un colt de rai ascuns într-o oază verde care poate fi cadrul cel mai frumos pentru un botez, o cununie sau o zi de naștere memorabilă.
La fel poate fi un loc perfect pentru prezentări sau recepții organizate de compania ta. O binevenită evadare de o zi din căldura orașului sau spațiile închise de la birou, un Family Day pentru angajați sau un spațiu neconvențional pentru o ședință importantă.
Bucătăria noastră on-site poate organiza orice tip de meniu sau tematică. De la grătar în aer liber la cine rafinate cu wine pairing.
Scrie-ne și hai să construim împreună toate detaliile evenimentului tău perfect. Te așteptăm!

error: Content is copyrighted !!