Ospitalitatea vechilor timpuri

Bucurie, confort și brațe deschise

Suntem bucuroși să vă primim în casa noastră desprinsa dintr-un basm pentru a trăi cu noi clipe de neuitat.

Cu toții merităm câteva zile în care să ne putem simți ca regi, zile despre care am putea scrie un roman inspirat de vechile pagini galbene ale unei nuvele istorice. Aici, în acest spațiu de poveste, veți avea posibilitatea de a călători înapoi în timp din primul moment și veți simți bogăția ospitalității autentice.

LIVE VINTAGE. LOVE LUXURY

Ambient este mai mult decât un hotel, este partenerul dumneavoastră de călătorie.

Dorim să aveți parte de o experiență care vă va ajuta să descoperiți Brașovul din momentul în care ne treceți pragul și să cunoaștem în permanentă nevoile pe care le aveți pe durata șederii pentru a va proporționa un serviciu excelent. În acest scop va punem la dispoziție un Smartphone în camera dvs. de hotel și în afara acesteia, cu ajutorul căruia veți beneficia de:

Apeluri internaționale și locale nelimitate
Acces gratuit la internet
Ghid de călătorie
Oferte și servicii disponibile atât în hotel, cât și în Brașov
Apelare rapidă pentru serviciile hotelului

De ce sunt fascinaţi oaspeţii noştri?RECENZII TRIP ADVISOR

Recenzii colectate înCartea de oaspeţi

ECHIPA NOASTRĂ

Mereu cu zâmbetul pe buze, Echipa Ambient va fi mai mult decât gazda dumneavoastră. Suntem o mare familie care vă aşteaptă mereu cu drag să faceţi parte din ea, măcar pentru câteva zile, zile în care veţi simţi căldura şi armonía pe care le desprind acest loc idilic, în care se respiră pasiune pentru detalii, simţul artistic desăvârşit, ospitalitate şi bucurie

 

Vă aşteptăm cu drag Acasă!

error: Content is copyrighted !!