ATUNCI, DAR TOTUŞI ACUM

Chiar dacă frumoasele coridoare vegheate de văpăi portocalii răsună de ecouri străvechi, aici simţi totuşi…la fiecare pas… că trecutul dă mâna prietenos cu prezentul şi mai mult de atât, fac cea mai bună echipă!

Dovezile sunt numeroasele colţişoare amenajate pentru copii, pentru sporturi: mini fotbal, baschet, handbal, volei, badminton, pentru jocuri, tenis de masă.

SALON DE JOCURI

Puteţi continua în minunata lume a jocului cu o partidă de biliard sau de tenis de masă (joc vechi de legendă, care s-a născut în ultimul sfert al secolului al XIX-lea, ca un fel de tenis în miniatură).

Aici, în acest colţ ludic veţi avea posibilitatea de a fi înconjurat de culorile calde de lemn care vă vor surprinde privirea.

TEREN DE SPORT MULTIFUNCŢIONAL

Pentru ca oaspeții noștri să se bucure de contactul cu natura, am creat un teren de sport multifuncțional pentru a îi ajuta să se mențină în formă practicând diferite sporturi: mini fotbal, baschet, handbal, volei, badminton, etc.

Pentru nocturnă, există un supliment de 50 ron/oră pentru uzul terenului multifuncțional. Pe timp de zi, nu există costuri adiționale.

LOC DE JOACĂ

Am pregătit cu dragoste o surpriză deosebită şi pentru cei mici, locul de joacă, unde se vor putea bucura de diferite activităţi în aer liber.

ACTIVITĂŢI ÎN ZONĂ

Şi pentru că împrejurimile Cristianului sunt printre nestematele României, te invităm în călătorii de o zi în zonele de interes turistic din apropiere: Cetatea Râşnov, Castelul Bran, Bisericile Fortificate din Prejmer, Staţiunea Poiana Braşov, Biserica Neagră, Orașul vechi și Scheii Brașovului etc.

Bucuria ţi-o poţi manifesta după bunul tău plac şi în locurile faimoase pentru vizite turistice, distracţie şi adrenalină din zonă: echitaţie, rezervaţia de urşi de la zărneşti, rezervaţia de zimbri din Vama Buzăului, parcul naţional Piatra Craiului, excursii şi trekking în Bucegi, aventură 4X4, degustări de vin cu somelier autorizat, închiriere mountainbike şi direcţionare către traseu de biciclete în afara drumului asfaltat , diverse jocuri de teambuilding : tir cu arcul, tir cu puşca, zbor cu parapanta, tiroliana, activităţi treasure hunt, zbor cu balon cu aer cald, rapel, zbor cu elicopterul, zbor cu motoparapanta, căţărat pe stânci, orientare turistică, zbor cu avionul, etc.

Sport & Activități : ski în masivul postavarul, patinoar gheață în Cristian, Brașov sau Poiana Brașov, trekking în Bucegi, conectare cu natura , Canionul 7 scări o minune a naturii, Grădina Zoologică Brașov – integral renovată de curând și cu traseu de biciclete, Parc Aventura – 3 ore de distracție pentru cei mari și mici , Paradisul Acvatic – cel mai mare complex acvatic din Transilvania, Coresi Shopping Resort sau AFI mall – shopping și distracție

error: Content is copyrighted !!