AROME CU TRADIŢIE

O moșie ca și Conacul Ambient trebuie să își întâmpine oamenii după datina strămoșească cu ospitalitate și voie bună. Ce loc mai bun să simțiți toate acestea decât sala mare de ospăț? Îndestulată pentru 50 de oameni, sala cea mare este ruptă parcă din poveștile cu cosânzene, neasemuit de dichisită cu catifele, scaune pictate, mese si bufete ca-n vremurile străvechi, orologii și potire de licori înmiresmate!

Consultați meniul nostru

ATUNCI, DAR TOTUŞI ACUM

Chiar dacă frumoasele coridoare vegheate de văpăi portocalii răsună de ecouri străvechi, aici simţi totuşi…la fiecare pas… că trecutul dă mâna prietenos cu prezentul şi mai mult de atât, fac cea mai bună echipă! Dovezile sunt restaurantul tradiţional cu preparate grill şi din bucătăria locală, în care veţi avea oportunitatea de a vă lăsa fascinaţi de gusturile spectaculoase şi în acelaşi timp de a proba o bucăţică de istorie. Noua moşie are o mare virtute, dragi oaspeţi, pentru că aici şi numai aici, De Mult-ul şi Acum-ul s-au aşternut la un taifas şi îşi tălmăcesc visurile chiar în jurul distinselor voastre prezenţe. Şi aşa pe nesimţite decid să vă şoptească la ureche şi să rupă astfel tăcerea pentru un moment, dezvăluind ascunzişul damigenelor păstrate timp de secole. La auzul şoaptelor veţi şti că sunteţi în locul potrivit.

BAR

POOL BAR

BUCĂTĂRIE

Tradițională Românească

Iubitorii bucătăriei vor avea posibilitatea de a se înfrupta cu bucatele noastre tradiționale. Înaltul profesionalism, devotamentul și pasiunea pentru gătit, face ca fiecare dintre preparatele noastre să fie unic, rafinat şi să păstreze gustul de odinioară.

Ne bucurăm întotdeauna de munca noastră, pentru că reușim în toate ocaziile să transformăm un simplu prânz sau o cină, într-o experiența atât de plăcută și surprinzătoare pentru oaspeții noștri.

Vă invităm să simţiţi gustul autenticităţii!

EVENIMENTE

Clipe de neuitat în cea mai bună companie

Ambient vă este alături în orice moment şi vă invităm să petreceţi zile de basm într-un spaţiu desprins dintr-o poveste.

În acest loc în care se țes preţioase amintiri şi mari reuşite, ne trezim de dimineaţă ca să punem la cale cu drag ziua cea mare, ziua în care veţi dori să sărbătoriţi aici un eveniment personal(nuntă, botez, zi de naştere, Crăciun cu taraf şi dansatori, Revelion) sau corporate(reuniuni şi conferinţe, promoţii şi lansări de produse, team building). Vom petrece această zi specială în Salonul Festin, rupt din poveştile cu cosânzene şi cu o capacitate de până la 50 de persoane.

Program de funcționare

Atât restaurantul cât și barul sunt deschise pe tot parcursul zilei, până la ora 22:00.

Mic dejun: 8am – 11am
Restaurant: 11am – 10pm

Rezervări

Vă aşteptăm cu drag să degustaţi bucatele noastre

004 0732 200900
reservations@conaculambient.ro

error: Content is copyrighted !!