Conacul Ambient, câștigătorul premiului Top Hotel Awards 2019

Suntem mândri să anunțăm pentru al doilea an la rând câștigătorul celui mai prestigios premiu al industriei hoteliere românești, TopHotel Awards 2019. Astfel, Conacul Ambient a câștigat locul 1 la secțiunea Pensiunea Anului în stil Tradițional în România.

Acest premiu ne motivează în a excela în serviciile pe care le asigurăm, ne certifică dedicarea cu care echipa Ambient crează amintiri de neuitat și vă asigurăm că nu vom înceta să inovăm în continuare pentru a asigura un serviciu de excepție.

Mulțumim de asemenea oaspeților noștri care ne măgulesc cu încrederea acordată precum și tuturor celor care ne-au votat.
Doresc să amintesc pe această cale că începând din luna iulie 2019 vă așteptăm cu un nou corp de clădire construit în același cald stil săsesc precum și o piscină exterioară. Surprizele nu se vor opri aici însă va lăsăm să le descoperiți în persoană când ne veți vizita.

Vă așteptăm cu drag în continuare și ne vom strădui să ne ridicăm la așteptările oaspeților noștri, și, de ce nu, chiar să le întrecem.

error: Content is copyrighted !!