Conacul Ambient, finalist al concursului TopHotel Awards 2017

Astazi avem onoarea de a impartasi cu voi o mare bucurie: Conacul Ambient a fost propus ca finalist in concursul Top Hotel Awards 2017, categoria Pensiunea Anului in Stil Traditional Romanesc.

Speram sa putem conta cu sprijinul dumneavoastra si va invitam sa ne votati online:
www.2017.hotelconference.ro

TopHotel Awards este cel mai important eveniment al anului care premiaza excelenta si performanta din industria de turism si a ospitalitatii din Romania. De la industria hoteliera, la turism, spa-uri si agrement, toate au in comun calitatea exceptionala si o abordare profesionista in relatia cu turistii.

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii din Romania reuneste specialisti din domeniu, reprezentanti ai autoritatilor locale si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca vor identifica provocarile si oportunitatile de business si analiza cele mai importante schimbari din domeniu.

Suntem mandri ca am ajuns pana aici si ca de-a lungul anilor am putut crea mii de experiente fantastice pentru oaspetii nostri.

Casa noastra desprinsa dintr-o poveste de basm va avea întotdeauna ușile deschise pentru dumneavoastra si aici veti putea trai alaturi de noi clipe de neuitat.

Vă invităm să vă bucurați de un confort maxim in cele 8 camere duble / twin, 2 camere executive, 2 suites si un apartament, toate dotate cu facilități de cinci stele.

Aici, în acest spațiu special în care tradiția coexistă cu modernitatea va puteti bucura de colțuri create pentru copii și sport: mini-fotbal, baschet, handbal, volei, badminton, tenis de masă.

Piscina încălzită cu saună, jacuzzi şi masajele sunt dovezile fantasticului contrast generat de acest spaţiu, în care vă veţi putea bucura cu cele cinci simţuri.

Restaurantul tradițional cu preparate din bucătăria locală și tradițională la grătar este locul în care veți avea posibilitatea de a fi fascinat de arome spectaculoase și, în același timp, sa încercați o bucatica de istorie. Sala cea mare, cu o capacitate de 50 de persoane, este rupta parca din povestile cu consanzene, neasemuit de dichisita cu catifele, scaune pictate, mese si bufete ca-n vremurile stravechi, orologii si potire de licori inmiresmate!

Situat în Cristian, taram al eternitatii, una dintre bijuteriile României, Conacul Ambient oferă o ocazie minunata de a călători în zonele turistice din apropiere (Cetatea Rasnov, Castelul Bran, Bisericile Fortificate din Prejmer, Statiunea de Schi Poiana Brasov, Biserica Neagra, Scheii Brașovului și Orașul Vechi).

Va multumim tuturor pentru increderea pe care ne-ati acordat-o si va asteptam cu drag ca de fiecare data.

Echipa Ambient

error: Content is copyrighted !!