1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului. Să dăm în mintea copiilor!

Conacul Ambient, fidel tradiţiilor şi valorilor familiale vă invită să petreceţi alături de noi un 1 Iunie de excepţie în care vom sărbători copii şi îi vom răsfaţă cu surprize de neuitat.

Echipa noastra va face ca aceasta zi sa fie una minunata atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Copii pot da frau liber imaginatiei in colţişoarele de joaca special amenajate pentru ei si se pot bucura de mini fotbal, baschet, handbal, volei, badminton, tenis de masă.

Situat in Cristian, un loc de vis, Conacul Ambient, nu numai ca va pune la dispozitie cele mai comode camere si un serviciu impecabil de cinci stele, ci ofera oportunitati deosebite pentru distractie si vizite turistice de exceptie: echitaţie, rezervaţia de urşi de la zărneşti, rezervaţia de zimbri din Vama Buzăului, parcul naţional Piatra Craiului, excursii şi trekking în Bucegi, aventură 4X4, degustări de vin cu somelier autorizat, inchiriere mountainbike şi direcţionare către traseu de biciclete în afara drumului asfaltat ; diverse jocuri de teambuilding : tir cu arcul, tir cu puşca, zbor cu parapanta, tiroliana, activităţi treasure hunt, zbor cu balon cu aer cald, rapel, zbor cu elicopterul, zbor cu motoparapanta, căţărat pe stânci, orientare turistică, zbor cu avionul si multe altele.

In apropiere va puteti bucura de o zi la Paradisul Acvatic, cel mai mare complex acvatic din Transilvania, unde in timp ce dumneavoastra va puteti relaxa, cei mici se pot bucura de bazinul cu apă caldă, special creat şi amenajat pentru confortul şi siguranţa lor.

În fiecare an, în prima zi de vară se sarbatoreste Ziua Internaţională a Copilului si cu aceasta ocazie celebram cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om, copilăria, oferim sprijin copiilor, ii apreciem şi ii iubim şi promovam bunăstarea lor.

Ziua Internaţională a Copilului a fost sărbătorită pentru prima dată la nivel naţional în Turcia pe data de 23 aprilie 1920. Ziua Internaţională a Copilului – 1 Iunie, a intrat în istorie, la începutul anului 1925, an în care la Geneva s-a ţinut Conferinţa Mondială pentru bunăstarea copiilor.

1 Iunie este ziua în care revenim cu toţii la momentele dulci şi plăcute ale copilăriei inocente, impreuna cu cei mici. Este o zi speciala in care trebuie sa conştientizăm ca trebuie sa acordam prioritate copiilor deoarece ei au nevoie de sprijinul si atentia noastra zi de zi.

ONU a susţinut această iniţiativă şi a proclamat protecţia drepturilor, vieţii şi a sănătăţii copiilor drept una dintre priorităţile sale de activitate.

Vă aşteptăm cu drag pentru a fi cu toţii copii pentru o zi!

error: Content is copyrighted !!