Ghimbav, gazda unui spectacol aviatic pe cinste!

Printre inventatorii pe care Romania i-a dat lumii, un loc special il ocupa Traian Vuia, Aurel Vlaicu si Henri Coandă, pionieri ai aviatiei, ingineri si inventatori romani.

Cu aceasta ocazie, amintim sarbatoarea orasului Ghimbav, la care va invitam sa participati si care zilele aceastea aduce ca in fiecare an, manifestari aviatice, insotite de un spectacol deosebit.

Organizatorii pregatesc cu sprijinul Acroclubului Roman IAR Ghimbav, demonstratii ale avioanelor si parasutistilor.

In perioada 30.06 – 02-07, locuitori, turisti si oficialitati vor participa la eveniment. Zeci de piloti si parasutisti vor face demonstratii iar balonul cu aer cald va reprezenta categoric o pata de culoare.

Pe langa spectacolul aviatic de amploare, iubitorii de muzica rock vor putea asculta trupa CARGO, tinerii le vor putea vedea pe Nicole Cherry si Lidia iar secțiunea de muzică populară îi va avea pe Elena Pădure, Mariana Anghel, Ionuț Fulea și Ioana Bozga.

Pentru cei ce vor dori sa fie de fata, Brasovul si localitatea Cristian vin cu oferte de cazare deosebite, dat fiind faptul ca sunt asteptati peste 10.000 de vizitatori. Fiind perioada concediilor, daca ne referim la numarul unitatilor hoteliere si la fluxul turistilor din aceasta perioada, Brasovul dispune de numeroase unitati de cazare, iar daca doriti sa va cazati intr-o zona mai apropiata de Ghimbav si care sa nu fie neaparat in zona urbana va invitam in Cristian.

Ne gandim la zona din imprejurimile Brasovului. De la casele traditionale sasesti, cele de care Printul Charles s-a indragostit la vechile mori de apa din Tara Barsei, intreaga zona abunda de autenticitate. Este exact ca o lume uitata, de demult, unde parca timpul s-a oprit. Peisajul, casele, oamenii sunt in completa armonie cu zona montana si se imbina perfect.

Ospitalitatea pare venita si ea din alt secol iar platourile imbelsugate sunt ca in vremurile de demult. Oamenii locului au ferme proprii unde isi cultiva pamantul si de unde se gospodaresc, astfel incat turistii sa poata gusta preparate naturale.

Indiferent daca alegeti zona rurala sau urbana, depinzand de preferinte, noi dorim sa aveti o sedere placuta, sa va bucurati de experienta noastra unica, camerele fiind primitoare, bucataria internationala si cu specific romanesc si la dispozitia dumneavoastra.

Pentru plimbari, excursii sau transferuri de la aeroport, va punem la dispozitie serviciile noastre profesionale de transport.

Echipa Ambient va asteapta cu multe surprize iar stafful nostru va sta oricand la dispozitie.

Ambient Hotels va ureaza o vacanta minunata!

error: Content is copyrighted !!