Botezul – Un eveniment special

Copiii nu-si amintesc ceea ce incerci sa-i inveti. Ei isi amintesc ceea ce esti.”
Jim Henson

Botezul – dacă trebuie să o mai spun – nu este nici „tradiție” populară, nici un „act magic”, nici un „drept” care ni s-ar cuveni în mod automat, ci reprezintă actul fundamental de intrare în Biserică și, ca urmare, trebuie primit cu respectul și înțelegerea cuvenite acestei Sfinte Taine a Bisericii.

Pentru acest mare eveniment, ne-am gândit să facem o listă care sperăm noi, va ajuta în atribuirea sarcinilor.

1. Lista de invitați
Pentru început, trebuie să te ocupi cu mare atenție de listă, astfel vei putea gestiona detaliile în restul timpului.

2. Alegerea locației
De îndată ce ai stabilit câte persoane vor participa la botezul micuțului tau om, vei putea închiria o locație. Ca aspect ce trebuie luat în considerare neapărat, ar fi spațiul.
Oamenii dragi ție, se vor bucura atunci in voie, celebrând dragostea față de el.
Ca sugestii, putem oferi locațiile din Cristian, Brașov, Resortul și Conacul Ambient, ambele fiind în stil rustic, saxon.

3. Data evenimentului mult așteptat
De indata ce te-ai hotarat asupra unei locatii, este indicat sa rezervi localul din timp. Un atfel de eveniment necesita o potrivire a datelor nu doar legate de eveniment cat si data in care botezul are loc la biserica sau zilele libere pe care invitatii si le iau pentru a se prezenta la botez.

4. Alege o temă
La fel ca și în cazul nunților, este indicat să colaborezi cu o echipă de oameni specializați în astfel de evenimente care se va asigura, împreună cu tine că totul va fi atat de placul tău cât și pe placul invitațiilor tăi. Decorul și culoarea vor fi representative.

5. Invitațiile
Daca ai bifat data, stii deja cate persoane vor veni la eveniment si ai ales o tematica, poti incepe sa concepi si sa trimiti invitatiile. Inclusiv aici exista specialisti care te vor ajuta sa concepi invitatia potrivita familiei si evenimentului.

6. Crearea unui meniu
În funcție de tematica aleasă, meniul va fi personalizat. Fiind o sărbătoare care celebrează copilul totul va fi jucăuș în noanțe vesele, combinate cu decoruri de poveste sau din desene animate. Acadelele, bezelele sau decoratiunile colorate vor face deliciul tuturor adultior prezenti, care astfel retraiesc clipe speciale din copilarie sau adolescenta.

7. Amintiri și poze
Nu uita de poze! Un eveniment care se întâmplă o dată în viață trebuie imortalizat.
Fie ca vii cu camera ta de acasa si iti exersezi talentul de fotograf sau alegi un profesionist, pozele vor fi acele amintiri pe care le vei pretui din ce in ce mai mult, odata cu trecerea anilor.

Noi ne propunem să îndeplinim dorințele părinților, iar peste ani, locațiile noastre să reprezinte subiectul alegerii.

error: Content is copyrighted !!