Ziua Internaţională a Femeii

Ziua Internaţională a Femeii, marcată pe 8 martie, a fost la începuturi o expresie a dorinţei femeilor muncitoare de dobândire a unor drepturi, însă, de-a lungul timpului, s-a transformat într-un prilej de sărbătorire a feminităţii şi a reprezentantelor sexului frumos, indiferent de religie şi rasă.

Ziua mamei se serbează încă de pe vremea grecilor antici. În fiecare primăvară, ei o serbau pe Rhea, mama tuturor zeilor. Mai tarziu, în Anglia anilor 1800, a fost menționată Duminica mamei, serbată în a patra duminică de la începerea Postului Paștelui.

Mult mai tarziu, Ziua Națională a Femeii a avut loc în Statele Unite, la 28 februarie 1909. Partidul Socialist a desemnat această zi în amintirea grevei din 1908 a muncitorilor din industria textilă din New York, în care femeile au protestat împotriva condițiilor de muncă.

În prezent reprezinta o zi a bucuriei pentru toate femeile, care primesc flori si diferite cadouri, sărbătoarea de 8 martie a fost percepută mult timp drept un moment în care erau afirmate drepturile sociale şi politice ale femeilor, precum şi progresele făcute în ceea ce le priveşte.

Dragostea, atașamentul și aprecierea se arată zilnic însă ziua de 8 martie este specială în acest sens.
Așadar, ne-am gândit la 5 idei de cadouri, potrivite

Florile, reprezintă un cadou universal, cele mai multe dintre femei, adorând acest dar care are o simbolistică diferită de la tipul florii, la culoarea și aranjamentul folosit.

Cărtile sunt întotdeauna un cadou frumos. Bineinteles dacă femeia căreia i le daruiți este pasionată de lectură.

Toate femeile își doresc să fie răsfățate, așa că o poți suprinde cu un masaj la un centru SPA sau chiar cu o zi intreagă de răsfaț, în funcție de buget.

Un city break într-un loc unde nu ați mai fost, o poate surprinde. Avem exact locația pe care o cauți. La 9 km de Brașov și 18 de Bran, localitatea Cristian oferă Resortul Ambient, dotat cu toate facilitățile, piscină interioară, exterioară, zonă de relaxare, spa, masă de biliard și multe altele. Toate acestea pentru a vă asigura o ședere plăcută și relaxantă.

Bijuteriile sunt prietenele unei femei. Intregesc ținuta și o completează.
Fiecare femeie are preferintele ei, tu doar trebuie să intuiești, să intrebi sau să te bucuri alături de ea.

Timpul. Oferă-i timpul tau și consideră-o pe ea una din prioritățile tale. Acesta ar fi probabil, cel mai frumos cadou pe care i-l poti oferi.

Va dorim alegeri inspirate si multa dragoste iar daca tu cea care citesti, te numeri printre sarbatorite, iti dorim să te apreciezi la adevărata ta valoare, acesta fiind cel mai de preţ cadou pe care orice femeie şi-l poate face.

error: Content is copyrighted !!